بیسکوتی زعفران و پسته

بیسکوتی زعفران و پسته

 بیسکوتی زعفران و پسته - تصویر 1همانطور که در دستور بیسکوتی کدو حلوایی توضیح دادم، بیسکوتی ( Biscotti )، کلمه ایتالیایی بوده و در واقع به کوکی هایی گفته می شود که ۲ بار پخت دارند. بافت خشک بیسکوتی قابلیت نگهداری آن را به مدت طولانی تری افزایش می دهد.

بیسکوتی زعفران و پسته را مطابق با ذائقه ما ایرانی ها درست کردم؛ عطر زعفران در کنار پسته خرد شده و قیسی هر ایرانی رو مدهوش می کند. اطمینان دارم که هیچ کس از درست کردن آن پشیمان نخواهد شد.

مواد لازم:

  • آرد / ۱۷۵ گرم
  • تخم مرغ / ۱ عدد
  • شکر / ۷۰ گرم
  • زعفران دم کرده / ۱ قاشق چایخوری
  • کره / ۵۰ گرم
  • پسته خرد شده / ۲۵ گرم( من از پسته تازه استفاده کردم)
  • قیسی خرد شده / ۲۵ گرم
  • بیکینگ پودر / ۳/۴ قاشق چایخوری


طرز تهیه:

روش پخت مانند روش تهیه بیسکوتی کدو حلوایی است؛ فقط کره را ذوب کنید؛ زعفران را به آن اضافه کنید؛ تخم مرغ را اضافه کرده و با همزن دستی بزنید.
مواد خشک را مخلوط کنید و با مواد بالا مخلوط کنید.

روش کار دقیقاً مانند دستور قبلی است که در اینجا میتوانید مشاهده کنید.

بیسکوتی خوشمزه شما آماده است.

 بیسکوتی زعفران و پسته - تصویر 2

نوش جان!

مطلب اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: خانم آتوسا آرش کیا


мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه