بیسکوتی کدو حلوایی

بیسکوتی کدو حلوایی

 بیسکوتی کدو حلوایی - تصویر 1بیسکوتی - Biscotti ، کلمه ایتالیایی بوده و در واقع به کوکی هایی گفته می شود که ۲ بار پخت دارند. بافت خشک بیسکوتی قابلیت نگهداری آن را به مدت طولانی تری افزایش می دهد.

مواد لازم:

  • آرد / ۲۰۰ گرم
  • شکر / ۵۰ گرم
  • شکر قهوه ای / ۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر / ۳/۴ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ / ۱ عدد
  • دارچین / ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نمک / ۱ پنس
  • پوره کدو حلوایی پخته / ۱۰۰ گرم
  • گردو پودر شده / ۲۵ گرم
  • وانیل / ۱/۸ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

ابتدا مواد را وزن کرده و آماده کنید.

 بیسکوتی کدو حلوایی - تصویر 2

فر را با دمای ۱۷۵ درجه روشن کنید تا گرم شود؛ کف سینی فر را صفحه سیلیکونی یا کاغذ روغنی با کیفیت بیندازید.

مواد خشک را با هم مخلوط کنید.

 بیسکوتی کدو حلوایی - تصویر 3

در یک ظرف تخم مرغ و وانیل را با همزن دستی بزنید تا از حالت لختگی خارج شود؛ پوره میوه و سپس گردو را اضافه کرده و مجددا با همزن دستی بزنید.

این مواد را به مواد خشک اضافه کرده و مخلوط کنید.

خمیر کمی چسبناک است؛ آرد اضافه نکنید!! مواد را روی صفحه سیلیکونی منتقل کنید.

خمیر را به شکل استوانه ای به عرض ۵ سانت و طول تقریبا ۲۰ سانت فرم دهید.

اگر چسبندگی خمیر اذیت می کرد، دست خود را کمی آردی کرده و بعد خمیر را شکل دهید.

 بیسکوتی کدو حلوایی - تصویر 4

سینی را به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه در فر قرار دهید؛ سپس از فر خارج کنید.

بعد از پخت به مدت ۵ دقیقه زمان دهید تا کمی خنک شود و بعد از سینی خارج کنید و با کمک چاقوی اره ای برشهایی به قطر ۱ سانتیمتر بدهید.

 بیسکوتی کدو حلوایی - تصویر 5

برشها را مجددا به سینی انتقال داده و هر طرف را به مدت ۸ دقیقه در فر قرار دهید.

 بیسکوتی کدو حلوایی - تصویر 6

بیسکوتی شما آماده است.

نوش جان

دستور اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: خانم آتوسا آرش کیا

 بیسکوتی کدو حلوایی - تصویر 7

мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه