سالسای تخم مرغ

سالسای تخم مرغ

سس خوشمزۀ مکزیکی که با ترکیبی جالب مزه متفاوت و باب‌طبعی را ایجاد می‌کند و مناسب انواع ذائقه‌ها می‌باشد.

مناسب برای :

زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه

این سس در انواع غذاهای مکزیکی مانند فاهیتا استفاده می‌شود و چاشنی بسیار مناسبی برای انواع ساندویچ‌ها و یا اسنک‌ها می‌باشد.

مواد لازم:
سالسای تخم مرغ - تصویر 2

نان باگت یا تست

1 برش

سرکۀ قرمز

½ پیمانه

جعفری تازه

1 شاخه بزرگ

سیر

1 حبه متوسط

تخم‌مرغ آب پز سفت

1 عدد

روغن زیتون

1 پیمانه

نمک و فلفل

به میزان لازم

طرز تهیه:
سالسای تخم مرغ - تصویر 3

  1. برش نان را به مدت 20 دقیقه در سرکه خیس می‌کنیم. جعفری و سیر را کاملاً خرد کرده، ساتوری می‌کنیم (می‌توان آنها را داخل غذا‌ساز ریخت و از درجه pulse آن برای این کار استفاده نمود.)

  2. مخلوط خرد شدۀ جعفری را داخل یک کاسه می‌ریزیم و زردۀ تخم‌مرغ را به آن اضافه می‌کنیم. سپس نان خیس‌خرده را ریز خرد می‌کنیم و داخل مخلوط مواد می‌ریزیم. روغن زیتون را کم‌کم اضافه می‌کنیم و با همزن دستی مرتباً می‌زنیم تا یک سس خامه‌ای مناسب به دست آید.
  3. در آخر، سس را با نمک و فلفل مزه‌دار می‌کنیم و می‌توانیم آن را برای مدت چند روز در یخچال نگه‌داری نماییم.
پارسه‌گرد این مقاله را برای اولین‌بار در وب فارسی منتشر کرده‌است، لذا نقل مطلب بدون درج لینک فعّال پارسه‌گرد اخلاقی نیست.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه