سالسای گوجه فرنگی کلاسیک

سالسای گوجه فرنگی کلاسیک

تنها در چند دقیقه با موادی که اغلب مواقع در خانه همه ما پیدا می شود , سالمترین و خوشمزه ترین سالسای گوجه فرنگی را درست کنید.

مناسب برای :

زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه

سالسایی خوشمزه با عطر گوجه فرنگی و سیر و فلفل جلاپینو و طعم دودی است که تا دوهفته در ظرف در بسته و تمیز داخل یخچال قابل نگهداری است. این سالسا باترتیلایک غذای سبک و سالم را تشکیل می‌دهد.

این مقدار مواد 4 پیمانه سالسای گوجه فرنگی به شما می دهد.

مواد لازم:
سالسای گوجه فرنگی کلاسیک - تصویر 2

گوجه فرنگی متوسط

9 عدد

پیاز سفید بزرگ

1 عدد

فلفل جلاپینو

3 عدد

سیر با پوست

2 حبه

نمک دانه درشت

 به میزان لازم

طرز تهیه:
  1. ابتدا گوجه فرنگی‌های سفت و قرمز را برش داده تخمه های آن را خارج کنید.
  2. قبل از شروع کار فر را با درجه 170 درجه سلسیوس گرم کنید.
  3. گوجه فرنگی‌ها، پیاز،فلفل جلاپینو (یا هر نوع فلفل چیلی دیگر) و سیر را روی سینی فر قرار داده و حدود 7 دقیقه تا زمانیکه گوجه‌فرنگی‌ها کبابی شوند و فلفل‌ها پوستشان کمی سیاه شود بگذارید باقی بمانند. سپس فر را خاموش کرده آن‌ها را به همین حالت باقی می‌گذاریم تا سرد شوند.
  4. پوست سیر‌ها و گوجه‌ها را جدا کرده و با هم به داخل غذاساز منتقل کرده و له می‌کنیم.
  5. پوست فلفل ها را جدا کرده, نصف کنید و تخمه های آن را خارج کنید و به مواد داخل غذاساز اضافه می کنیم.
  6. پیاز و یک قاشق غذاخوری نمک را به گوجه و سیر و فلفل داخل غذاساز اضافه می‌کنیم و کاملا مخلوط و له می‌کنیم.
  7. اگر سالسای رقیق‌تر دوست دارید می‌توانید کمی آب اضافه کنید.
  8. سالسا را بچشید اگر دوست داشتید نمک اضافه کنید.
  9. با ترتیلا سرو کنید.
پارسه‌گرد این مقاله را برای اولین‌بار در وب فارسی منتشر کرده‌است، لذا نقل مطلب بدون درج لینک فعّال پارسه‌گرد اخلاقی نیست.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه