سس کچاپ با خامه

سس کچاپ با خامه

این سس کچاپ خوشمزه و خوشرنگ، رنگ و روی متفاوتی به غذای شما می دهد.

مناسب برای :

زمان آماده سازی : کمتر از 15 دقیقه

شما می توانید این سس لذیذ را در زمانی کوتاه تهیه و همراه با انواع غذا های گوشتی میل کنید. این سس در کمتر از 15 دقیقه آماده می شود.

مواد لازم:سس کچاپ با خامه - تصویر 2

خامه

200 گرم

آبلیمو

2 الی 3 قاشق سوپخوری

پاپریکا

1 قاشق مرباخوری

رب گوجه فرنگی

1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:
سس کچاپ با خامه - تصویر 3

  1. نمک، پاپریکا و رب گوجه را در آبلیمو حل می کنیم و سپس آنها را با خامه مخلوط می کنیم. سس شما آماده سرو  است.
پارسه‌گرد این مقاله را برای اولین‌بار در وب فارسی منتشر کرده‌است، لذا نقل مطلب بدون درج لینک فعّال پارسه‌گرد اخلاقی نیست.
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه