مربای به - حیوا ( ayva reçeli )

مربای به - حیوا ( ayva reçeli )

م

Previous Next    Close
 مربای به - حیوا ( ayva reçeli ) - تصویر 1
واد اولیه :

  • بِه / دو كيلوگرم
  • شكر / دو كيلوگرم
  • هل سبز / 20 عدد
  • جوهرليمو / نصف قاشق چايخوري
  • خلال بادام / در صورت تمايل
  • آب / چهار پيمانه

طرز تهيه :

به را خرد كرده يا قالب مي‌‌زنيم و در چهار پيمانه آب مي‌‌پزيم تا جايي كه له نشود. شكر و دانه‌هاي هل را به ظرف بِه اضافه مي‌‌كنيم و مي‌گذاريم تا شربت آن قوام بيايد. حدود سه تا چهار ساعت با حرارت ملايم مربا را دم مي‌‌كنيم تا رنگ دلخواه را بگيرد. در پايان خلال بادام و جوهرليمو را اضافه مي‌‌كنيم بعد از 15 دقيقه مربا را از روي اجاق برداشته و كنار مي‌‌گذاريم تا سرد شود.

نكته:

  • سعی کنید ظرف مورد نظر براي پخت حداقل دو برابر حجم مواد باشد.
  • مي‌‌توانيد به همراه خلال بادام از خلال پسته هم استفاده كنيد.
  • از آب ليموي تازه يا ليموعماني به جاي جوهرليمو هم مي‌‌توان استفاده كرد.
  • وقتي پخت مربا به اتمام رسيد مربا را به مدت 24 ساعت در همان ظرف نگهداري مي‌‌كنيم.

دستور اختصاصی مامی سایت - ارائه دهنده: مریم محمدی

عکس از: خانم سعیده جمالی

مطالب بیشتر در مورد این مربا را در این قسمـــت بخوانید


мебель на заказ

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه